Yritystiimi

Yritystiimi

Ylpeitä ammattilaisia

By Super User

Ilmastointijokeva on Suomen laajuinen LVI-palveluita tarjoava yritys, meillä on tarjolla tehokas ja ainutlaatuinen toimintamalli.

Yhteydenpito

Yhteydenpito

Aina tavoitettavissa

By Super User

PYYDÄ TARJOUS Ilmastointijokeva puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä lähes koko Suomen alueella. Ota yhteyttä

Huono sisäilma

Huono sisäilma

Sisäilmaongelmat

By Super User

Ongelmana huono sisäilman laatu ja siihen liittyvät oireilut Erilaiset sisäilmaan liittyvät puutteet ja viat ovat rakennuksissamme hyvin yleisiä.

Ilmastointi kanavien puhdistustyö

Ilmastointi kanavien puhdistustyö

Kokemuksella

By Super User

Ilmanvaihtokanavien puhdistus työkohteitamme ovat koulut, terveyskeskukset, sairaalat, paritalot, rivitalot, kerrostalot, liikekiinteistöt ym.

Rasvakanavien puhdistus

Rasvakanavien puhdistus

Suurkeittiöt ym.

By Super User

Ravintoloiden ja keittiöiden rasvakanavien puhdistuksia. Ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus on tärkeää sekä hygienia- että paloturvallisuussyistä.

Koulut, teollisuustilat

Koulut, teollisuustilat

Rivitalot, kerrostalot, terveyskeskukset ym.

By Super User

IV-KANAVIEN PUHDISTUS Koulut, rivitalot, kerrostalot, teollisuustilat, terveyskeskukset, hotellit, ravintolat ym.

Huono sisäilma-sisäilmakartoitus

Huono sisäilma

Sisäilmaongelmien selvittäminen (hajuhaitat) Erilaiset sisäilmaan liittyvät puutteet ja viat ovat rakennuksissamme hyvin yleisiä. Useimmiten sisäilmaongelmat liittyvät puutteelliseen ilmanvaihtoon, rakennus- ja sisustusmateriaalien pöly- ja kemikaalipäästöihin, rakenteiden kosteus- ja homevaurioihin, epäpuhtauksia tuottaviin toimintoihin, epätyydyttäviin lämpöoloihin tai meluhaittoihin. Sisäilmaongelmien selvittäminen ja sisäilman laadun parantamiseen tähtäävien toimenpiteiden määrittäminen vaativat tietoa sisäilmaan vaikuttavista tekijöistä, laaja-alaista näkemystä.

Tilaa kartoituskäynti

Toiminta suunnitelma, ilmanlaatu

huono sisäilma