Ajanvaraus

Voit suorittaa ajanvarauksen internetin kautta. Vaivaton tapa, vahvistamme tarvittaessa ajanvarauksesi tai ilmoitamme muutoksista.
Tee varaus

 

Ravintolapalvelut

Tutustu palveluihin, rasvakanavien,- iv-kanavien puhdistus ym. Kaikki palvelut ammattitaitoisesti asianmukaisin välinen. 

Pyydä tarjous

Ilmastointikanava puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä lähes koko Suomen alueella, Ota yhteyttä

 

Huoltosopimus

Ilmastointikanava tarjoaa sekä yritys- että yksityisasiakkailleen huoltosopimuksia, jotka takaavat sisäilman hyvän laadun niin kotona kuin työpaikalla, Ota yhteyttä

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Tarjoamme ammattimaista palveluamme työkohteitamme ovat; Okt-talot, koulut, terveyskeskukset, sairaalat, paritalot, rivitalot, kerrostalot, liikekiinteistöt, suurkeittiöt, teollisuustilat yms. Puhdistamme kaikki ilmastointijärjestelmät.

helmi 07 2015

Rekrytointi hakemus työntekijät

Ilmastointijokeva on LVI-palveluita tarjoava yritys (lähes koko Suomen laajuinen), meillä on tarjolla tehokas ja luotettava toimintamalli. Etsimme ammattitaitoisia, tai muuten kiinnostuneita tekijöitä ympäri Suomea.

Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt suoriutumaan erilaisista projekteista. Olet valmis kovaan ja ahkeraan työhön, myös eri paikkakunnilla tapahtuvaan toimintaan.
Tarjoamme tarvittaessa alkukoulutusta työtehtäviin tiimin jäsenten mukana.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
voit täyttää myös hakemuslomakkeen rekrytointi työntekijöitä

Okt-talon ilmastoinnin puhdistus

ilmastointikanavien puhdistus omakotitalo

Tarjoamme ammattitaitoista palveluamme myös omakotitalon ilmastointikanavien puhdistukseen ja ilmamäärien säätöön ym. työhön.

Pyydä tarjous  

Rasvakanavien puhdistus

rasvakanavien puhdistus

Tarjoamme ravintoloiden ja keittiöiden rasvakanavien ja suodattimien ammattitaitoisia puhdistuksia.

Pyydä tarjous

Ilmastoinnista

Lyhyt lista ilmastoinnista yleisesti:

Katso lisää

Ilmastoinnin puhdistus

Tarjoamme ilmanvaihtojärjestelmien puhdisukset ja huoltosopimukset sekä yritys- että yksityisasiakkaille, jotka takaavat sisäilman hyvän laadun niin kotona kuin työpaikalla. Sopimus ylläpitää ilmanvaihtoverkoston hyvän ja luotettavan toimivuuden ympärivuotisesti.

Toiminta alueet